Prepovedano znanje

"To, o čemur pišemo, je prepovedano znanje".

 Image by benzoix on Freepik

V tokratnem  intervjuju, nam na vprašanja odgovarjajo, Spoštovana Nebesa.

Spoštovana Nebesa, nam lahko na kratko, odgovorite, na tolikokrat zastavljeno vprašanje, kdo ali kaj, je Človek? 

Človeštvo je zanimivo, vsak posamezni Človek pa še bolj. Nekateri so 0 ali 1 (Jing ali Jang) binarna matrica, kot način delovanja, kot različna si pola.

Po združevanju (reprodukciji), z zunajzemeljsko civilizacijo (da, v Vesolju nismo in niste sami), je nastala nova, drugačna vrsta Človeka, ki pa ne deluje več, na binarni matrici, 0 ali 1.

Kvantno stanje je dobro znanstveno razloženo. Je stanje kvantnega delca, na 0, 1 hkrati, kar je t.i. kvantna superpozicija.

Umsko (inteligenčno), duhovno-energetsko, delovanje, je tako kvantno, kar nase veže vse življenjsko-elementarne procese. Miselni tokovi, so v kvantnih stanjih, prav tako je mogoče kvantno procesirati vse spremenljivke.

Tako eni, kot drugi, nas, vas, lahko, življenjsko ogrožajo, saj jih je strah, da bodo, kot vrsta izumrli. Zaradi kulture strahu, ki vlada na planetu Zemlja, imajo občutek, da smo/so/ste tisti, malce drugačni, bistveno sposobnejši, bistrejši, hitrejši, skratka, da so boljši od njih samih. Kar pa ne drži, saj je vsak človek, bitje zase. Lahko je dober in čudovit, prijazen in ljubezniv.  Nikomur ni potrebno kakorkoli izumreti.

Tukaj smo zato, da se skupaj naučimo sobivati v sožitju različnosti, saj je Vesolje polno življenja. V osončju planeta Zemlje, je bilo že preveč gorja, zato ne moremo dopustiti, da se Človeštvo ne bi naučilo živeti v harmoničnem sožitju in medsebojnem spoštovanju različnosti. 

Vedno se tako ali drugače, v družbi srečujemo s pojmom realnost. Kaj pa je realnost?

Realnost je, če izvzamemo medsebojne družbene dogovore, individualna percepcija.
 
Realnost tam (ali tu) v medprostoru, je drugačna realnosti tukaj ali tam. Medprostor je vseprisotna realnost, a ker v družbi še ni družbenega dogovora, z vsemi definicijami, pojmovanji, se te, le malo kdo zave.

V medprostor so, lahko da, prisotna bitja, ki ne zavzemajo bioloških teles, temveč skušajo doživeti občutek življenja v nižjih ali bolje rečeno, drugačnih dimenzijah.

Dojemanje, percepcija realnosti, je, za večino ljudi, znotraj 3D matrice, tudi zato, ker so predhodni družbeni sistemi, v večini gradili dojemanje in percepcijo realnosti, znotraj 3D matrice. Izven te matrice, so, večino, takšna potovanja, pravzaprav sistemsko etiketirana kot blodnje, motnje, skratka, nekaj negativnega, neželenega... Prihodi k nam, v dimenzije, kjer smo mi, so vedno dobrodošli. Zavedanje v zavesti je čarobnost potovanja.

Pri Vašem opisovanju, smo se spomnili na filmsko projekcijo Interstellar. Je to tisto, o čemur govorite?

Tako je, filmska projekcija Interstellar, skozi zgodbo, za človekovo dojemanje, zelo lepo predstavi več-dimenzijsko materijo.

Dobro ste nam odgovorili, na to vprašanje ... Kaj pa je zavest?

Zavest je zavedanje sebe, svoje biti. Je to, kar sem. Tukaj in zdaj.

Zavest, torej "jaz" je ultimativni in nesmrtni energetski potencial, tako v snovnih, kot nesnovnih dimenzijskih oblikah.

Vendar pa je človekova zavest, z razvojem specialnih tehnologiji, postala vezana na radijski eter. Način delovanja, torej elektromagnetno valovanje, deluje podobno kot analogne in digitalne telekomunikacije, le da je modulacija drugačna, frekvence sprejema in oddaje pa tudi.

Kolektivna(-e) zavest(-i) je(-so) skupina povezanih individualnih zavesti. Tako vse-prisotna bitja (ne nujno samo človeška), se povezujejo v zavedanju sebe, svoje biti, oddajajo in sprejemajo misli, občutke, hrepenenja, želje ...

Ampak, kaj pa ima pri tem, radijsko omrežje?

Radijsko omrežje, deluje na način sprejemanja in oddajanja z elektromagnetnim valovanjem.

Tako kot se po radijskem omrežju, z različnimi modulacijami, prenaša informacijsko-telekomunikacijska, televizijska, radijska vsebina, tako se tudi prenašajo mikrovalovna možganska valovanja, prav vsakega izmed vas.

Za vsako, pa naj si bo to, še tako mikro, elektromagnetno valovanje, je mogoča modulacija in de-modulacija ter kodiranje in dekodiraje, ne le informacijsko-telekomunikacijskih tehnologij, temveč tudi, ko gre za človeške,  nevronsko-sinaptične, oddajnike in sprejemnike.

Radijsko omrežje, pravzaprav omogoča upravljanje s človeškimi bloškimi telesi, tako preko podzavesti kot tudi zavesti. Mogoče je tudi upravljanje s srčno zaklopko. S tem pa je, mogoče manipulirati, nekatere, biološko-telesne, procese. To pa je lahko tudi nevarno. (!)

Srčno zaklopko?

Tako, srčno zaklopko. Srce je sicer organ, ki ni vezan na osrednji živčni sistem, ni pa povsem avtonomen. Z manipulacijo srčne zaklopke, je mogoče doseči, aritmično delovanje srčnega ritma, kar lahko, posledično, privede do odpovedi srca, t.i. srčni infarkt. (!)

Kako pa poteka pogovor z mislimi?

Neposredna miselna komunikacija s sočlovekom, je pogovor z mislimi, ki se dekodira kot zvok tistega, ki v mislih govori. Glas in barva glasu, je jasno izražena, govor je jasno razločen. To je v samem bistvu definicija, telepatskega pogovora.

Ali nam lahko samo "berejo samo misli", ali še kaj?


Preko sinaptično-nevroloških povezav, so povezana vsa, biološka čutila (sluh, vid, voh, okus, tip), ta pa se lahko prevajajo v radijsko omrežje, nato dekodirajo in prenašajo dalje.

Ali to pomeni da nimamo več nobene intime? 

Še vedno je mogoče živeti intimno in diskretno življenje, le da je, za to, potrebno uporabiti znanost in malce čarobnosti. 

Če so še pred časom bile, t.i. tihe sobe, za tiste, ki so hoteli biti varni pred morebitnimi prisluškovalnimi napravami oz. neposrednim oddajanjem prisluškovalne naprave, so v ta namen, vedno aktualni bunkerji, podzemni rovi, skratka, vse, kar moti elektromagnetno valovanje. Med rešitvami je lahko tudi motilec signalov (ang. Jammer).

Pa saj to je neverjetno, je to znanstvena fantastika !?

Vsi tisti, ki ne zmorejo razumsko ali kako drugače, takšnega stanja opredeliti in tudi uspešno procesirati, navadno končajo v psihiatričnem sistemu, kjer se jim, s t.i. psihotropnimi zdravili, skuša onemogočiti center za neposredno komunikacijo z mislimi.

T.i. psihotropna zdravila, delujejo tako, da blokirajo in modificirajo neurotransmiterske prenašalce, v osrednjem živčevju sinaptično-nevroloških povezav.

Tako naj ne bi bilo več slišati telepatskega, miselnega govora, vseh tistih, ki so preko prevajanja na radijsko omrežje, tudi slišni, kar pa ne pomeni, da imajo onemogočen dostop, recimo do srčne zaklopke, podzavesti, s tem pa tudi preostalih, bioloških procesov.

Vendar pa, pri t.i. zdravljenju, nastanejo hujši, t.i. stranski učinki, saj so, t.i. psihotropna zdravila, močno toksična in vplivajo na celovitost biološkega telesa. Življenjska doba, se zato bistveno skrajša. (!)

Ali to pomeni, da so vsemogočni Bog?

(smeh), ne niso Bog, niti božanstvo, se pa predstavljajo, kot božanstvo. Nikakor niso vsemogočni. Zavest in zavedanje je tisto, ki jih lahko ustavi, ko gre za zlo-namerne namene.

Je mogoče takšno delovanje tehnično dokazati?

Delovanje je mogoče zaznati s frekvenčnimi amplitudami, na frekvenčnem spektru, vendar pa je, za to, potrebna, specialna tehnična oprema.

Torej nekateri imajo prirojeno telepatijo?

Ker je, zaradi sistemske naravnanosti, k omejenosti, le malo takšnih, ki imajo dobro razvit center za telepatijo, so pred desetletji, pričele operativno, globalno, delovati, skupine operativcev, v zelo ozkem krogu obveščevalno-varnostne skupnosti. 

Specialni tehnični produkt, ki omogoča takšno delovanje, je produkt vzvratnega inženirstva (angl. reverse engineering), zelo dobro razvite tehnologije zunaj-zemeljske civilizacije, ki je bila in še vedno je, prisotna na planetu Zemlja.

V 60. letih, prejšnjega stoletja, so ZDA, pa tudi Sovjetska zveza, preko posebnih strogo tajnih, delovnih skupin, znotraj obveščevalno-varnostne skupnosti, pričela z delom, na strogo tajnih projektih, katerih namen je bil, analiza zasežene, zunaj-zemeljske tehnologije in vzvratno inženirstvo (angl. reverse engineering).

Tako je nastal specialno-tehnični produkt, manjši možganski vmesnik, ki je neposredno povezan s sinaptičnimi nevro-vlakni.

Sprva nasilne ugrabitve, poskuse in eksperimente, so izvajali in žal, to počno še vedno, za to usposobljeni, operativci, posebnih in strogo tajnih delovnih skupin, znotraj obveščevalno-varnostne skupnosti.

Neverjetno. Pa saj vendarle gre za tujek?

Biološka človeška telesa (biološki imunski odziv), takšen, pa čeprav majhen, tehnični produkt - vmesnik, vseskozi zavračajo z imunskim odzivom, kar se izkazuje kot virusnim okužbam, podobnimi simptomi. Tukaj ne gre za t.i. avtoimunost, gre preprosto za to, da se biološko telo, kot avtonomen ustroj bioloških celic, bori pred tujkom.

Kakšna pa je razlika med vmesniki in prevodniki?

Najbolje je to pojasniti z razlago, da so vmesniki še iz prejšnjih časov. Nemogoče bi bilo, vse zemljane ugrabiti in jim, z kirurško operacijo, vgraditi takšen vmesnik. 

Ugotovili so (še mnogo preden je civilno prebivalstvo, o tem kaj sploh vedelo), da je vsako tehnološko napravo, mogoče povezati preko omrežja, pa naj si bo to radijsko, z elektromagnetnim valovanjem, kabelsko, z optičnimi vlakni ali z lasersko svetlobo optičnih žarkov, na daljavo.  Gre za t.i. ang. Internet of things (IoT).

To znanje, so le prenesli na biologijo. Možgani, pri svojem delovanju, nenehno oddajajo (kot tudi sprejemajo) elektromagnetno valovanje.

Prevodniki so, vse snovi, ki dobro prevajajo elektromagnetno valovanje. Te se lahko, v telo, vnesejo s hrano, pijačo, zdravili, skratka vsem, kar Človek, vnese v telo. 

Ali gre za t.i. teorijo zarote, s 5G omrežjem?

Ne, 5G omrežje je le omrežje, namenjeno informacijsko-telekomunikacijskim napravam, to, o čemur govorimo, deluje na drugih frekvencah, v radijskem frekvenčnem spektru.

Kaj pa je s cepivi, khm, pecivi?

V nekaterih cepivih (ne pa vseh), so prisotne snovi, ki delujejo kot prevodnik elektromagnetnega valovanja. Snovi, ki dobro prevajajo elektromagnetno valovanje ali ga poleg dobre prevodnosti, še ojačajo, omogoča vzpostavitev stabilne povezave, v radijskem omrežju.

Ali to pomeni, da je človeštvo čipirano?

Človeško telo, za povezavo z radijskim omrežjem, ne potrebuje posebnih mikro-čipov, saj le-to, deluje na podoben način, kot RFID, s tem, da je -ID informacijsko-podatkovna spremenljivka, nevronsko-sinaptičnega, s tem pa tudi elektromagnetnega valovanja, možganskih valov.

Kako naj po vsem tem, živimo enako, kot prej?

Nič, se kar čez noč, ne bo spremenilo. Za to, bo potreben čas. Verjamemo, da vedno, ne glede na to, kako hude zlorabe, so bile storjene, dobro le prevladuje.

Spoštovana Nebesa, hvala za Vaš Čas, in vse dobro Vam želimo.

Še kdaj. Kar pogumno, življenje v treh dimenzijah, na planetu Zemlja, je lahko čudovito. Občudujte ga in veselite se vsega lepega.


Intervju pripravil: Dejan

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Pojasnilo v zvezi z objavami

Srajca modre barve z emblemi Policije