V odstopni izjavi, nekdanji član sveta RTV potrdil: v sistemu deluje podsistem

 *Objava je prvotno objavljena na mojem osebnem Facebook uporabniškem računu.

Kardum odstopil kot član Uprave RTV Slovenija: "Na ta način se hiša ne more rešiti"

Simon Kardum, zdaj že nekdanji član sveta RTV, v odstopni izjavi, pove, navajam:
"Mislim da je zadeva to te mere kontaminirana in do te mere neprebojna, ker je pač to nek podsistem ki ima čist posebne, meni neznane vzvode za svoje delovanje, ki ni neposredno povezano s prejšnjo, s prejšnjim vodstvom, ampak je ukoreninjeno v samo srž delovanje te hiše, že od svoje ustanovitve, se pravi od leta 1990. Ugotovu sm, da navkljub dobri veri seveda, tega sistema ne zmorem spremeniti".
S to izjavo je, Simon Kardum, izpostavil bistvo in sicer, da so v formalnih sistemskih ustanovah, podsistemske klike, ki navadno zelo subtilno, vodijo celoten sistem. 
 
Simon je tako izpostavil RTV, vendar pa je to, žal, dejstvo, prav v vseh sistemih. Tudi in predvsem v sistemih, kot je Slovenska policija / The Slovenian police, tožilstvo, sodišča in seveda obveščevalno-varnostna dejavnost.
 
Znano je, da kdor si drzne na to opozoriti, je deležen diskreditacije celotnega državnega sistema, tudi zelo kompleksne, takšne, da se je ni mogoče zoperstaviti, saj je moč navadno najbolj koncentrirana prav v represivnih sistemih, kot je Policija, tožilstvo in seveda obveščevalno-varnostna dejavnost. 
 
Vprašam Vas, koliko žvižgačev poznate, ki so izpostavili nepravilnosti v Policiji, tožilstvu, SOVA?
 
Tisti, ki smo se izpostavili in smo primorani živeti v Sloveniji, pa je sistem v večini tako uničil in poškodoval, da si mnogi želijo preprosto, le še umreti. Žal, takšne primere smo imeli v Policiji, ko je nekdanja sodelavka iz PU Koper, s službenim strelnim orožjem, storila "samomor". 
 
Tega ne izpostavljam zato, ker bi sam, karkoli naklepal ali ker bi mi po glavi rojile samomorilne, ali kako drugače, za sistem "nevarne" misli, ampak zato, ker želim izpostaviti ravno to, kar je v zgoraj navedeni odstopni izjavi, izpovedal Simon Kardum, nekdanji član sveta RTV. 
 
Na mestu je torej vprašanje, KDO so OSEBE, ki v ozadju, navadno zelo subtilno, vodijo sistem tako zlonamerno, da se posameznice_ki, bojimo živeti, kaj šele o tem govoriti in pisati? 
 
KDO so te OSEBE, ki so POVEZANE in imajo skupen KOMUNIKACIJSKI KANAL ter več kot očitno, zloveščo agendo o tem, v katero smer vodijo celoten državni sistem?
 
Ko je predsednik vlade, Dr. Robert Golob, nastopil s funkcijo, sem ga v operativno zanimivem, pa hkrati tudi zelo osebnem, e-poštnem sporočilu opozoril, naj bo pozoren na to, kdo vodi Vlada Republike Slovenije. Izpostavil sem sicer obveščevalno-varnostno dejavnost, saj je znano, da je moč, najbolj koncentrirana tam, kjer je pretok informaciji, največji.
 
Žvižgač Edward Snowden, je pred leti razkril, da je moč najbolj koncentrirana prav tam, kjer ima državni sistem, v tajnosti, skritih in prikritih, največ podatkov in informaciji. V informacijski družbi pa šteje le to, koliko podatkov in informaciji imaš o nekom ali nečem, saj je tudi to, tako kot vse, mogoče zlorabiti in uporabiti v zlovešče namene. 

Mnogo zgodb mediji namerno ali ne, spregledajo. Med njimi so tudi takšne, ki bi morale biti izpostavljene, pa niso, ker to ni v interesu prav tistih OSEB, ki s skrito agendo, želijo to moč, obdržati še naprej in to za vsako ceno.
 
Iz obveščevalno-varnostih krogov, je večkrat slišati, da jim tudi umori niso tuji, mnogokrat izvršeni na način, da jih formalno, državni sistem, opredeli kot "samomor", "nesrečo" ali kakšno drugo obliko smrti, za katero se poda zaključek, da ne gre za smrt, ki bi nastala kot posledica kaznivega dejanja.
 
Zato naj na tem mestu, ponovno izrazim dobronamerno opozorilo, da dejansko in resnično, v državnem sistemu kot celoti in širše, v podsistemih, so OSEBE, ki v ozadju, navadno subtilno, vodijo skrite agende in politike, žal velikokrat prikrite pod pretvezo "strokovnosti in zakonitosti".
 
Ko bodo, te OSEBE, enkrat razkrite (in bodo), pa bodo, tako kot vedno, s prstom kazale_i na nas, posameznice_ike, ki smo na to opozarjale_i, ter nam očitale_i to, kar so počele_i one_i same_i.
 
Iskanje, predvsem pa dokazovanje materialne oziroma absolutne resnice, ne bo tako preprosto, saj bo potrebno razumeti, da so prav te OSEBE, v upravljanju imele, najmočnejša orodja in orožja (mnoga od njih, strogo tajna, za katere širša javnost, naivno meni, da sodijo v področje znanstvene fantastike in teorij zarot) in da so, v vsem tem času, prav te OSEBE, posvečale veliko časa in sredstev, da so vzporedno vodile, "tajne akcije in operacije" zoper vse nas, za katere so ocenile ali menile, da jim, mi žvižgači, predstavljamo grožnjo.
 
Če želimo spoštovati Ustavo in pravni red Republike Slovenije, je prav, da Slovenska policija / The Slovenian police opravi IDENTIFIKACIJO vseh teh oseb in njihovih KOMUNIKACIJSKIH KANALOV.
 
Da bi to Policija lahko storila, resnično profesionalno in strokovno, pa je potrebno zagotoviti, da bo ravno Policija pred tem, najprej IDENTIFICIRALA, vse osebe, v samem (neformalnem) vrhu Policije.

Da bo to, nekoliko lažje, pomaga presoja, ali so te osebe, kakorkoli homofobno (prikrito) usmerjene. Ugotovil sem namreč, da tiste_i, s katerimi imam opravka jaz, so namreč, nekatere_i prikrito, druge_i, odkrito, homofobne_i. Globoko v sebi nas prezirajo, saj izhajajo iz povsem človeške narave - zavisti. Tudi one_i bi, vendar ne zmorejo. Naj bo to v pomoč, ko bo to potrebno.

Več ko bo žvižgačev, vseh, ki razkrivamo to SISTEMSKO RESNICO, s tem pa tudi matrico, večja je možnost, da bo človeštvo, končno spet, lahko sobivalo v Ljubezni, Miru in resnično pravi Svobodi.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prepovedano znanje

Pojasnilo v zvezi z objavami

Srajca modre barve z emblemi Policije